vrijdag, 04 november 2022 20:21

Ebola

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lieve vrienden,

 

 
Ebola wordt steeds erger! Sommige streken zitten reeds in lock down. Nu ook al gevallen in Kampala. We vrezen allemaal voor een inreisverbod?.
Wij worden door de overheid goed in de gaten gehouden, daar ze weten dat familie, vrienden, volunteers, bezoekers...uit het buitenland ons vaak bezoeken.
 
De minister van gezondheid sprak al uit dat tijdens de grote zomer vakantie in december- januari alle schoolkinderen die nog familie hebben, naar huis moeten en daar blijven met zwaar transport verbod.
 
Dat betekent dus voor vrijwilligers, bezoekers aan Foodstep dat er alleen jonge kleuters en enkele lagere school kinderen verblijven in Foodstep. Wij begrijpen, net zoals tijdens Corona, dat u uw bezoek aan Uganda en Foodstep wil uitstellen of annuleren.
 
Mocht u toch komen dan is dat op eigen verantwoordelijkheid. Ook wij moeten ons houden aan de besluiten van de overheid. Mogelijk zelfs een toegangs verbod in onze Foodstep Home, hangt boven ons hoofd. Vreselijk nieuws maar we blijven zorgen dat voor de kinderen alleen maar goede zorg wordt gehandhaaft.

Zou u nog vragen hebben, we hebben een luisterend oor en begrip voor uw besluit! Nathalie en aaalle Foodstep staff en kids
Gelezen: 583 keer Laatst aangepast op vrijdag, 04 november 2022 20:32
Meer in deze categorie: « Zoo Krant »