vrijdag, 16 augustus 2024 08:04

Update

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Lieve vrienden,
 
Na een zalig verblijf in Belgie, hier een update over onze geweldige Foodstep Uganda kids.
Er is weer veel vruchtbaar werk verricht!
Niet alleen door vrienden en vrijwilligers, maar ook door onze kinderen zelf.
Zo heeft Thomas niet alleen de buiten muren geschilderd maar ook de nieuwe bibliotheek in Foodstep. Ook op doek maakt hij France werkjes.
Marco werd uitgeroepen als head of school!
 
Ons dansteam wordt meer en meer geboekt voor optredens. Terwijl Bright zijn eigen liedjes schrijft en daarmee op trouwfeesten velen op de dansvloer krijgt.
 
Flavia behaalde een dikke 10 op wiskunde en onze meiden lopen er weer als beauty's bij door de mooie kledij van sponsors. Ze moeten deze wel iedere dag met de hand wassen. 
 
Ook voor ons tuin team was de oogst groot. Van zaaien en wieden tot meehelpen in onze vernieuwde keuken. Heelijk al dat lekkers op je bord!
 
De kleuters genieten van hun vernieuwde klasje met nieuw meubilair.
Onze John Longok, die goed herstelt van het zware motor ongeluk, is weer als schrijnwerker aan de slag. Foodstep heeft weer nieuwe tafels en banken. Prachtige boekenkasten en een heuse zithoek . Onze kids genieten er erg van. Rustig samen een boek lezen, mooi toch?
 
Wat ook zo mooi is, is dat de jongeren, die ooit zelf een Foodstep kind waren, het zo goed doen en ze blijven Foodstep helpen. 
Mike is een sterke automechanieker, Okiru managed mee de activiteiten, Tunde is onze computerspecialist, Sandra heeft haar eigen salon, Joan kookt 130 maaltijden per dag, Mozes staat in voor het onderhoud en alle klusjes, Joel heeft zijn diploma behaald en naait de meest prachtige werkjes. Ze worden zelfs in het buitenland verkocht!
 
Tuurlijk heb ik mijn geweldige staff ! 
Maar om al onze kids gelukkig te zien, dat doet een moederhart zo veel deugd!
 
Warme groetjes, God's Zegen
Nathalie
Gelezen: 88 keer Laatst aangepast op vrijdag, 16 augustus 2024 08:10