donderdag, 29 augustus 2024 07:32

Een dag van triomf en beproevingen – Uw gebeden en steun gevraagd

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Beste vrienden en supporters,

Vandaag was een emotionele reis, een die ons zowel diep dankbaar als diep bedroefd heeft achtergelaten. Na meer dan tien jaar van doorzettingsvermogen hebben we eindelijk een weg die naar onze hoofdingang leidt—een prestatie die mogelijk is gemaakt door de inspanningen van de lokale overheid en onze toegewijde buren. De nieuwe weg, aangelegd met een screeder, zal broodnodige comfort en toegankelijkheid naar ons huis brengen. Deze prestatie vervult ons hart met vreugde en hoop op een betere toekomst.

Helaas bracht de dag ook een pijnlijke herinnering aan de uitdagingen die we tegenkomen. Vanochtend vroeg ontdekten we dat iemand ons huis was binnengedrongen, een plek die bedoeld is om een toevluchtsoord te zijn, en van ons heeft gestolen. Ze hebben geld uit mijn portemonnee genomen—geld dat bedoeld was om de kinderen van Footstep te ondersteunen en andere essentiële zaken te regelen. Deze persoon, waarschijnlijk iemand die ons huis goed kent, heeft ons vertrouwen geschonden. Hoewel de lokale politie van Kasenye Road een onderzoek is gestart en speurhonden heeft ingezet om de dader te identificeren, is dit niet de eerste keer dat we zo’n verraad hebben meegemaakt. Dit moet stoppen.

We vragen om uw gebeden in deze moeilijke tijd. Leven in Afrika is niet makkelijk. Vooruitgang is vaak traag, en tegenslagen kunnen ontmoedigend zijn. Toch blijven we standvastig. We zullen niet worden verslagen door degenen die ons pad willen belemmeren. Met Gods kracht en uw onwankelbare steun zullen we elke uitdaging blijven overwinnen.

Dank u voor uw steun. Moge God ons allen zegenen.

Met dankbaarheid en veerkracht,

Gelezen: 48 keer
Meer in deze categorie: « Update Dakbedekking kantoor »